top of page

Spanning, uitdaging en onzekerheid maken van mijn een sterkte vrouw.

Wonen in Nederland heeft mijn leven echt veranderd. Het was een grote stap vol uitdagingen en onzekerheid. Geboren in Iran, daar voltooide ik mijn studie psychologie voordat ik naar Nederland verhuisde. Maar in dit nieuwe land stond ik voor de vraag: Wat zou mijn toekomst hier zijn? Ik ben Sahar, een 28-jarige vrouw en trotse moeder van een prachtige jongen en dit is mijn verhaal.


Mijn reis begon vanwege een bijzondere reden: De liefde.Deze beslissing bracht me in een compleet nieuwe wereld vol mogelijkheden en uitdagingen. Het schrijven van mijn biografie is een manier om te laten zien hoe je zelf je leven kunt veranderen. Vol met avonturen, groei en het overwinnen van barrières.


"Voor mij was taal leren nooit een kwestie van simpelweg gaan zitten en studeren".


Ik ben altijd iemand geweest die op zoek ging naar een manier om mijn doelen te bereiken. Toen ik naar Nederland kwam wist ik dat ik de taal moest beheersen om me hier te ontwikkelen.


Ik had het geluk om drie geweldige taalmaatjes te ontmoeten, die me enorm hebben geholpen om snel Nederlands te leren. Bovendien heb ik me ingezet voor vrijwilligerswerk, waarin ik zowel mooie als uitdagende momenten heb ervaren. Soms leek het alsof ik een stap terug moest zetten, maar ik gaf nooit op. Dit doorzettingsvermogen heeft me gebracht waar ik nu ben.
Tegenwoordig werk ik als activeringsmedewerker in de ouderenopname psychiatrie. Mijn ervaring als relatietherapeut in Iran heeft me geholpen om mensen te ondersteunen bij betere communicatie, iets wat ik altijd als belangrijk heb gezien. Problemen tussen een echtpaar beïnvloeden immers niet alleen henzelf, maar ook de mensen om hen heen, vooral de kinderen.


Mijn achtergrond en mijn ervaring met verschillende culturen hebben me geleerd hoe ik me kan inleven in diverse wereldbeelden. Het is voor mij essentieel dat mensen gehoord worden en in staat zijn om zelfstandig beslissingen te nemen. Ik heb mijn hart op de juiste plaats om anderen te helpen.


"Samen kunnen we meer bereiken."


Blijf mij volgen en lezen om meer te ontdekken van mijn reis en wat de toekomst in Nederland zal brengen.

48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page