top of page

Cursussen en Webinars

Hier vind je de lijst met aangeboden cursussen en Webinars van kidsNgrowup samengesteld door ervaringsdeskundige en experts. We hopen door middel van deze cursussen het ouderschap een stukje makkelijker en leuker te maken. Het krijgen van een kindje of zelfs twee of drie.. is best een impact op je leven. De gezinssituatie veranderd volledig en dan hebben we het nog niet eens over alle zwangerschapskwaaltjes en hormoon veranderingen. We hebben het over alle opvoedkundigheid die er tegenwoordig bij komt kijken want wist je al dat er ook een volledige opvoedtechniek was ontwikkeld en geïnspireerd door allerlei pedagogen. 

 

Gelukkig zijn er ook super veel leuke dingen aan het ouderschap. Denk aan alle knuffels en kusjes, lachjes en dolletjes, tekeningen die je in de toekomst zal ontvangen. Alles bij elkaar een hele verandering dus! Wij hopen dat we je met dit aanbod net een steuntje in de rug kunnen geven, wat meer informatie kunnen geven of je gewoon lekker kunnen bezig houden met wat meer kennis en voorbereidingen.

Veel plezier met ons aanbod!!

               Downloads

Gratis downloads

abc-5095878_1920.jpg

Een gids voor aanstaande ouders

Deze gids is bestemd voor ouders die zich meer willen in lezen in hun reis naar het ouderschap. Reis mee van geboorte tot bevalling.

Gratis

Een gids voor alleenstaande ouders

Deze gids is bestemd voor alleenstaande ouders die zich meer willen in lezen in hun reis naar het alleenstaand ouderschap.

Gratis

child-1864718_1920_edited.jpg

Een gids voor ...

Deze gids is nog in volle ontwikkeling.

 

Gratis

Binnenkort online

Betaalde downloads

Cursussen

Online Programma's

Geen beschikbare programma's