top of page

Algemene voorwaarden

Deze Algemene Voorwaarden (hierna aangeduid als "Voorwaarden") zijn van toepassing op het gebruik van de website www.kidsngrowup.com (hierna aangeduid als "Website") en de aankoop van producten aangeboden via de Website.

Lees deze Voorwaarden zorgvuldig door voordat je de Website gebruikt of producten koopt. Door de Website te gebruiken of producten aan te schaffen, ga je akkoord met deze Voorwaarden.

1. Gebruik van de Website

 • Je mag de Website alleen gebruiken voor legale doeleinden.

 • Je mag de inhoud van de Website niet kopiëren, reproduceren, distribueren of anderszins verspreiden zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

2. Producten en Bestellingen

 • We bieden kinderproducten aan op de Website. Productinformatie, inclusief prijzen, wordt duidelijk weergegeven.

 • Door een bestelling te plaatsen, ga je ermee akkoord de verschuldigde prijs te betalen.

 • We behouden ons het recht voor om bestellingen om welke reden dan ook te weigeren.

 

3. Betalingen

 • Betalingen kunnen worden gedaan via [betaalmethode], zoals aangegeven tijdens het afrekenproces.

 • Alle betalingsinformatie wordt veilig verwerkt. We slaan geen financiële informatie op.

 

4. Verzending en Levering

 • We streven ernaar om producten zo snel mogelijk te verzenden na ontvangst van betaling.

 • Verzendkosten en levertijden kunnen variëren en worden tijdens het afrekenproces vermeld.

 

5. Retourneren en Terugbetaling

 • We accepteren retourzendingen volgens ons retourbeleid, dat beschikbaar is op de Website.

 • Terugbetalingen worden verwerkt in overeenstemming met ons retourbeleid.

 

6. Intellectueel Eigendom

 • De inhoud van de Website, inclusief tekst, afbeeldingen en logo's, is ons eigendom en is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten.

 

7. Privacybeleid

 • Ons privacybeleid beschrijft hoe we persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en delen. Door de Website te gebruiken, ga je akkoord met ons privacybeleid.

 

8. Aansprakelijkheid

 • We zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade die voortvloeit uit het gebruik van de Website of de aankoop van producten.

 

9. Wijzigingen in de Voorwaarden

 • We behouden ons het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Herzie deze Voorwaarden regelmatig.

 

10. Toepasselijk Recht en Geschillen

 • Deze Voorwaarden worden beheerst door [toepasselijk rechtsgebied]. In het geval van geschillen zijn de rechtbanken van [rechtsgebied] exclusief bevoegd.

Contactgegevens

Als je vragen of opmerkingen hebt over deze Voorwaarden of onze website, neem dan contact met ons op via KidsNgrowup Academy, Bermweg 320, 2907 LA, Capelle aan den IJssel

Retourbeleid

We hopen dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Als je echter om welke reden dan ook niet tevreden bent, bieden we een retourbeleid van 14 dagen aan vanaf de datum van ontvangst van je bestelling. Hier zijn de richtlijnen voor het retourneren van producten:

1. Retourneren binnen 14 dagen

Je hebt het recht om je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te retourneren. Het is belangrijk om ons binnen deze periode op de hoogte te stellen van je intentie om een product te retourneren.

2. Informatie voor Retourneren

Neem contact met ons op via [contactinformatie] om je retournering aan te melden. Geef de volgende informatie door:

 • Je naam

 • Je ordernummer

 • De naam van het product dat je wilt retourneren

 • De reden van retournering

 

3. Voorwaarden voor Retourneren

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het product ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking zijn. Als het product wordt geretourneerd in een toestand die niet voldoet aan deze voorwaarden, behouden we ons het recht voor de retournering te weigeren.

 

4. Terugbetaling

Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product, zullen we de terugbetaling verwerken. De terugbetaling zal het aankoopbedrag van het product omvatten, exclusief eventuele verzendkosten die oorspronkelijk in rekening zijn gebracht. De terugbetaling zal worden verwerkt via dezelfde betaalmethode die werd gebruikt bij de oorspronkelijke aankoop. Houd er rekening mee dat de verwerking van de terugbetaling enige tijd kan vergen.

 

5. Retourzendingen Adres

Het retouradres wordt verstrekt nadat je je retournering bij ons hebt aangemeld. Zorg ervoor dat het product zorgvuldig wordt verpakt om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.

 

6. Verzendkosten voor Retournering

De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen.

 

7. Uitzonderingen

Bepaalde producten kunnen vanwege hygiënische redenen niet worden geretourneerd, tenzij ze defect of beschadigd zijn bij ontvangst.

We waarderen je begrip en medewerking met betrekking tot ons retourbeleid. We streven ernaar om retourzendingen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Neem contact met ons op als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het retourneringsproces.

bottom of page